Servis za čišćenje stanova “AS point” Zemun - Beograd

As Point čišćenje stanova u Beogradu
As Point čišćenje stanova u Beogradu

Servis za čišćenje stanova “AS point” Zemun - Beogradje porodična agencija koja pruža najbolju i najkvaliteniju uslugu čišćenja stanova, po pristupačnim cenama na celoj teritoriji Beograda. Osoblje agencije za čišćenje stanova”AS point” Zemun - Beograd posebno je obučeno za ovakve poslove. Servis za čišćenje stanova”AS point” okuplja najbolji tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Za nas je zadovoljan korisnik, najbolja reklama. Pozovite nas i vidite zašto smo najbolji.

Kontakt podaci i mapa agencije za čišćenje stanova “AS point” Beograd

 • Agencija za čišćenje stanova “AS point”
 • Prvomajska 56
 • Zemun
 • Beograd
 • Radno vreme: pon-ned 7:30-20:30
 • Radimo na celoj teritoriji Beograda
 • mob: 065/679-3321
 • Viber: 062 19 21 117
 • Skype: aspoint-beograd
 • e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • www.ciscenjestanovabeograd-aspoint.com
 
Cenovnik usluga servisa za čišćenje stanova "AS point" Zemun - Beograd Cene/din
Redovne uslugečišćenja stanova (sa dolaskom tri i više puta u toku jedne nedelje)
Usluga čišćenja stanova sa vašim sredstvima za čišćenje po času 290
Usluga čišćenja stana sa sredstvima za čišćenje agencije "AS Point" Zemun - Beograd po času 340
Povremene i dodatne uslugečišćenja stanova (jednom nedeljno, mesečno, godišnje)
Usluga čišćenja stana sa vašim sredstvima za čišćenje po času 390
Usluga čišćenja stana sa sredstvima za čišćenje servisa "AS point" Zemun - Beograd po času (cena ne uključuje merdevine i usisivač) 440
Za objekte do 300 m2:
Cena čišćenja po satu posle građevinskih radova i adaptacije sa sredstvima korisnika iznosi din/h 440
Cena čišćenja po satu posle građevinskih radova i adaptacije sa sredstvima agencije iznosi (cena ne uključuje merdevine i usisivač) din/h 490
Cena čišćenja po satu posle građevinskih radova i adaptacije sa sredstvima agencije iznosi (u cenu su uračunate merdevine i usisivač) din/h 540
Čišćenje objekata
Cena usluge cišćenja poslovnih objekata, kuća... posle adaptacije i izgradnje sa kvadraturom preko 300m2, se formira na osnovu dogovora.
Čišćenje paročistačem
Cena čišćenja podova paročistačem din/m2 60
 

Usluga servisa za čišćenje prašine stanova

Čisćenje prasine stanova As Point Beograd
Čisćenje prasine stanova As Point Beograd

Servis za čišćenje stanova “AS Point” Zemun - Beograd, započinje čišćenje stana: čišćenjem prašine sa zidova, uglova zidova i plafona, vrata, nameštaja, tepiha svih drvenih i keramičkih površina. Na dostupnim mestima agencija za čišćenje stanova “AS Point” Zemun - Beograd koristi usisivač, a na mestima na kojima to nije moguće, čišćenje prašine se vrši pajalicom. Korisniku usluga servisa za čišćenje stanova “AS Point”, pruža mogućnost čišćenja, usisavanje prašine Kirby sistemom koji je za ovakvu vrstu posla najbolje rešenje.

Čišćenje prozora stanova - usluga agencije “AS Point” Beograd

Čisćenje prozora stanova As Point Beograd
Čisćenje prozora stanova As Point Beograd

Kada je usluga čišćenja prašine završena, agencija za čišćenje stanova “AS Point” Zemun - Beograd prelazi na pranje prozora i čišćenje drvene, aluminijumske, pvc i druge vrste stolarije. Servis za čišćenje stanova “AS Point” Beograd pri tome koristi odgovarajuća sredstva za čišćenje, vodeći računa da svako sredstvo odgovara određenom tipu stolarije kako ne bi došlo do neželjenog oštećenja prilikom čišćenja.

 

Servis čišćenja sobnih prostorija stana - “AS Point” Beograd

Čisćenje soba As Point Beograd
Čisćenje soba As Point Beograd

Kada je posao oko čišćenja prašine stana, pranja prozora i stolarije stana obavljeno. Servis za čišćenje stanova “AS Point” Zemun - Beograd, prelazi na komletno čišćenje prostorija stana. Čišćenje stanova uključuje: čišćenje nameštaja stana -- vitrini, kreveta, lustera, lampi -- dostupnih i nedostupnih predmeta, odgovarajućim sredstvima za čišćenje kako bi se sve dovelo do sjaja. Kada je čišćenje prostorija stana završeno, agencija za čišćenje stanova “AS Point” Beograd prelazi na čišćenje tepiha, parketa , keramičkih i granitnih podnih površina stana.

Usluga čišćenja kuhinje stana - agencija “AS Point” Beograd

Čisćenje kuhinja u stanovima
Čisćenje kuhinja u stanovima

Kada je posao oko čišćenja sobnih prostorija stana u potpunosti obavljen. Servis za čišćenje stanova “AS Point” Zemun - Beograd prelazi na kompletno čišćenje kuhinje stana. Čišćenje kuhinje stana, uključuje kompletno čišćenje i sređivanje i pranje posuđa, čišćenje i brisanje kuhinjskih elemenata, bele tehnike, pločica zidnih i podnih, odgovarajućim sredstvima. Agencija za čišćenje stanova “AS Point” Beograd vodi računa da sve dovede do najvišeg sjaja.

 

Servis čišćenja kupatila stana - “AS Point” Beograd

Čisćenje kupatila As Point Beograd
Čisćenje kupatila As Point Beograd

Kada je posao oko čišćenja kuhinje stana u potpunosti obavljen. Servis za čišćenje stanova “AS Point” Zemun - Beograd započinje čišćenje i sređivanje kupatila. Čišćenje kupatila stana obuhvata poslove koji se odnose na kompletno čišćenje i pranje donjih i gornjih keremičkih ili granitnih površina, baterija , lavaboa, kade, wc šolje. U ovom slučaju agencija za čišćenje stanova “AS Point” Beograd vodi računa o zaštiti dodatnih predmeta koji se nalaze u samom kupatilu.

Agencija “AS Point” Beograd pruža usluge čišćenja stambenih zgrada

Čisćenje zgrada As Point Beograd
Čisćenje zgrada As Point Beograd

Servis za čišćenje stanova “AS Point” Beograd pruža usluge čišćenja stambenih zgrada posle izgradnje. Ova usluga agencije za čišćenje stanova “AS Point” uključuje i redovno čišćenje i održavanje stambenih ulaza, holova.

 • Cena usluga cišćenja poslovnih objekata, kuća... posle adaptacije i izgradnje sa kvadraturom preko 300m2, se formira na osnovu dogovora.
 

Potvrda o izvršenoj registraciji u APR-u AS Point agencije

AS point, 065/679-3321, Prvomajska 56, Zemun - Beograd
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.96 (12 Votes)

+ 0
+ 0