Fitnes centar Fit-Life Novi Sad

Fitnes i masaža Fit-Life Novi Sad
Fitnes i masaža Fit-Life Novi Sad

U sklopu prestižne stambeno-poslovne nekretnine na Trgu Komenskog broj 6 se nalazi Fitness & Wellness Center ˝FIT-LIFE˝ - Novi Sad, u kome je paleta usluga u ponudi: personalni, samostalni i grupni fitnes; masaže i SPA.

Fit-Life je fitness i wellness centar u Novom Sadu koji i najzahtevnijim "Feinschmeckerima" pruža puno zadovoljstvo, relaksaciju i zdrav odnos prema svom telu i umu.

Na 450 m2, prijatnog, klimatizovanog ambijenta, smešteni su odeljak za fitness i rekreaciju koji čine velika teretana i sala za grupne treninge, i SPA deo sa saunom, đakuzijem i prostorijama za masažu. Pored najsavremenije opreme za teretane i fitnes, naš centar raspolaže i prelepim svlačionicama, tuš kabinama i kafeom u kome možete dodatno da se opustite posle treninga.

Uz pomoć stručnog saveta naših fitnes trenera saznaćete kako da se na zdrav način rešite masnih naslaga, kako da povećate mišićnu masu,poboljšate aerobne sposobnosti, kako zdravo da se hranite, koliko proteina, ugljenih hidrata i masti da unosite, koji program vežbi vam najviše odgovara ili uz pomoć kojih vežbi možete biti super fit iako imate preko četrdeset godina.

Mapa i kontakt fitnesa Fit-Life Novi Sad

  • Srđan Antunić PR
  • mob: 065 605 47 05
  • e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Fit-Life fitnes klub
  • mob: 062 27 08 08
  • tel: 021 2 700 800
  • Trg Komenskog 6
  • Novi Sad
  • www.fitnesfitlifenovisad.com
 

Uz personalnog fitnes trenera vežbanje je efikasnije

Personalni fitnes trener nadgleda vežbanje
Personalni fitnes trener nadgleda vežbanje

Personalni fitnes trening u Fit-Life fitness centru - Novi Sad je dizajniran prema Vašim potrebama i sposobnostima, uz stalno prisustvo fitnes trenera u teretani koji vodi računa o tome da na najefektivniji način iskoristite svoje vreme za trening.

Personalni fitness trener je tu da Vam napravi personalni program treninga u teretani u skladu sa vašim željama i potrebama, da Vas vodi kroz celokupan trenažni proces, objašnjava fitnes vežbe i kontroliše pravilnost izvođenja. Personalni fitness trener je zadužen da Vam održi visok nivo lične motivacije sve vreme dok vežbate u teretani i da analizira Vaš napredak, kao i da Vam osmisli individualni fitnes plan i program ishrane koji odgovara Vašim potrebama.

Fitnes traka za trčanje se može regulisati prema potrebi

Podesiva fitnes traka za trčanje
Podesiva fitnes traka za trčanje

Ova fitness sprava u Fit-Life fitnes centru - Novi Sad ima neprekidnu traku i električni motor koji je pokreće, prenosom koji se može regulisati prema željama osobe koja koristi fitnes traku. Brzina pomeranja fitnes trake može biti od sporog hoda do brzog trčanja. Kontrola brzine je obično kompjuterski regulisana, a mogući su i programi koji postepeno povećavaju brzinu fitnes trake, prema potrebama trkača.

Skuplji modeli fitness traka imaju i mogućnost tilta, dakle podizanja prednjeg kraja koji simulira nagib, pa imate utisak da trčite uzbrdo. Ispred sebe imate displej koji vam pokazuje osnovne parametre treninga (brzina i vreme trčanja) i vitalne statistike, poput pulsa i utrošenih kalorija.

 
Fitnes i teretana Cene din
Teretana neograničeno 2,800
Grupni treninzi neograničeno 2,800
Teretana 12x 2,400
Grupni treninzi 12x 2,400
Teretana 8x 2,000
Grupni treninzi 8x 2,000
Teretana neograničeno 8-16h 2,300
Termin teretane 300
Termin grupnog treninga 300
12x teretana + 4x grupni treninzi 3,000
12x grupni treninzi + 4x teretana 3,000
8x teretana + 8x grupni treninzi 3,000
6x teretana + 6x grupni treninzi 2,800
Teretana pola meseca 1,600
Grupni treninzi pola meseca 1,600
Personalni trening 12x 120 €
Sauna termin 300
Sauna mesec dana uz paket teretane ili grupnih treninga 1,000
 

Fitnes Lat mašina jača lateralne mišiće

Moguće podešavanje širine fitnes lat mašine
Moguće podešavanje širine fitnes lat mašine

Zgibovi su jedna od najtežih fitnes vežbi koje postoje, većina početnika nema dovoljno snage da je izvede. Lat mašina u teretani vam omogućava da jačate lateralne mišiće leđa, popularne “latisimuse” sve dok ne budete spremni da pređete na zgibove.

U Fit-Life fitnes centru - Novi Sad imate mogućnost vežbanja u teretani na klasičnoj lat mašini, kao i na na lat mašini sa nezavisnim hvatovima koji imaju mogućnost podešavanja širine, od veoma širokog do najužeg, što vam daje izbor angažovanja svih delova ovog ogromnog misića koji daje vašim leđima popularan V izgled.

Power fitnes vežbe sa šipkama

Power fitnes vežbe sa šipkama
Power fitnes vežbe sa šipkama

POWER FITNES – visoko intenzivni intervalni trening koji je kreiran kako bi unapredili snagu, izdržljivost i postigli atletsku građu.

Prilikom ovog treninga koriste se šipke, tegovi i vežbe sa sopstvenom težinom, koje aktiviraju sve grupe mišića.

 

Akcenat je stavljen na kontrolu pokreta i koncentraciju

Akcenat je stavljen na kontrolu pokreta
Akcenat je stavljen na kontrolu pokreta

Pilates se sastoji se od vežbi istezanja, snage, koordinacije i opustanja. Ima za cilj obnovu i očuvanje mišićnog balansa.

Primarni cilj pilatesa je razvijanje jake i stabilne karlicno-lumbalne stabilnosti, veću fleksibilnost, poboljšanje snage, kontrolu i koordinaciju, kao i beskrajen mogućnosti kombinovanja moći tela i uma.

Fit Bike fitnes - kombinacija spining biciklova

Fit Bike fitnes kombinacija spining biciklova
Fit Bike fitnes kombinacija spining biciklova

Fit Bike je trening na biciklovima, visoko intenzivni trening, kardio program uz koji se sagoreva i do 800 kalorija na jednom treningu.

Preporučuje se svima koji žele da dovedu svoju fizičku formu na zavidan nivo, ojačaju kardiovaskularni sistem i da izgube masne naslage.

Fit-Life fitnes klub, mob: 062 27 08 08, tel: 021 2 700 800, Trg Komenskog 6, Novi Sad
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 1
+ 0