Kamagra Gel pakovanje se sastoji od 7 ukusa

Kamagra Gel se sastoji od 7 aroma
Kamagra Gel se sastoji od 7 aroma

Kamagra Gel preparat za potenciju pakovanje sadrži 2 originalna holograma u kutiji, u kojoj se nalazi 7 kesica sa 7 različitih ukusa. Kamagra Gel pakovanje se sastoji od 7 različitih aroma, svaka kesica se sastoji od jednog ukusa: banana, jagoda, vanila, kivi, karamela, menta i pomorandža. Voćni vitamini u Kamagra Gelu takođe pomažu u otklanjanju disfunkcije erekcije.

Cena Kamagra Gel pakovanja i poručivanje

Paketi Kesice Cena/din
1 7 1.000
2 14 1.800
3 21 2.400
5 35 3.500
10 70 7.000

Kamagra Gel pakovanje možete poručiti preko mob: 061 225 7652 ili preko web sajta www.kamagragel-ns.com.

Diskretno online naručivanje Kamagra Gela putem web sajta. Dostava putem pošte Kamagra Gela se vrši u diskretnom paketu a sadržaj paketa se ne vidi.

 

Brzo delovanje tečnog punjenja Kamagra Gela

Brzodelujući Kamagra Gel preparat za potenciju
Brzodelujući Kamagra Gel preparat za potenciju

Kamagra Gel preparat za potenciju je najjači afrodizijak za podsticanje uzbuđenja koji se može naći na trzištu čija je cena 1,000 din. Ovaj preparat za potenciju je svoj renome stekao zbog svog tečnog punjenja u obliku gela ili želatina, i zbog toga Kamagra Gel za najkraće vreme za 2 do 3 min već počinje da deluje prouzrokujući proširenje krvnih sudova što dovodi do većeg dotoka krvi u polni organ a samim tim se postiže jaka, velika i čvrsta erekcija.

Zašto uzimati baš Kamagra Gel preparat za potenciju

Zašto upotrebljavati Kamagra Gel preparat
Zašto upotrebljavati Kamagra Gel preparat
  • Kamagra Gel preparat za potenciju otklanja probleme sa prevremenom ejakulacijom, pa ga možete koristiti i ako je samo prevremena ejakulacija problem
  • Posle uzimanja Kamagra Gela moći ćete postići i održavati čvrstu erekciju tokom celog seksualnog odnosa.
  • Kamagra Gel preparat za potenciju deluje neverovatnih 4 do 8 sati i za to vreme učiniće vaše seksualne sposobnosti neverovatnim.
  • Da bi Kamagra Gel delovao potrebna je seksualna stimulacija i uzbuđenje, i zato se neće desiti da doživite erekciju kada za to nije ni vreme ni mesto.
 

Koliko doza Kamagra Gela dnevno je preporučeno?

Preporucena dnevna doza Kamagra Gela
Preporucena dnevna doza Kamagra Gela

Preporučena doza Kamagra Gela preparata za potenciju je jedna kesica pakovanja 100mg, a uzima se pola sata do sat pre seksualnog odnosa. Najveći preporučeni broj doza Kamagra Gela u toku jednog dana je jedna kesica bez nuzpojava, a kada upotrebite preparat za potenciju uveriće te se da za više od toga nema nikakve potrebe.

Najbolje piti Kamagra Gel na prazan stomak

Najbolje piti Kamagra Gel na prazan stomak
Najbolje piti Kamagra Gel na prazan stomak

Kamagra Gel preparat za potenciju je bolje uzimati na „prazan stomak“. Treba sačekati da prođe nešto više vremena posle obilnog obroka kako bi apsorbcija Kamagra Gela bila lakša, brža i efikasnija.

 

Koliko dugo traje dejstvo Kamagra Gel preparata?

Koliko dugo traje Kamagra Gel
Koliko dugo traje Kamagra Gel

Kamagra Gel preparat za potenciju ispoljava dejstvo tako što se vezuje za određene receptore na krvnim sudovima penisa što uzrokuje blago širenje krvnih sudova. Usled proširenja, dotok krvi u krvne sudove penisa je veći, a samim tim je i erekcija jača i duže traje. U zavisnosti u kakvom su stanju krvni sudovi: elastičnost i propustljivost što zavisi od ishrane, upotrebe alkohola ili cigareta, Kamagra Gel ispoljava delovanje od 4 do 6 sati. U zavisnosti od metabolizma, kao i od onog što je konzumirano, količina unete hrane i pića Kamagra Gel bi trebalo da deluje najmanje 4 sata.

Kamagra Gel poručivanje na mob:  061 225 7652
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.21 (7 Votes)