Prodaja stanova Novi Sad CITY HOLDING - investitor

Prodaja nekretnina, stanova CITY HOLDING
Prodaja nekretnina, stanova CITY HOLDING

Prodaja stanova u Novom Sadupored investiranja je jedna od osnovnih delatnosti preduzeća CITY HOLDING koje je sposobno da ispuni sve zahteve svojih klijenata u smislu prodaje stanova kako u Novom Sadu tako i šire, kvaliteta gradnje stanova, poštovanja ugovorenih rokova, cena stanova i da izađe u susret svakoj želji kako bi naši kupci bili zadovoljni. Preduzeće ‚‚CITY HOLDING" iz Novog Sada na tržištu posluje od 2007 god. i bavi se isključivo investiranjem stambeno-poslovnih objekata i prodajom stanova kako u Novom Sadu tako i šire. Uz naš stručni tim i menadžment dostigli smo vrhunac u kvalitetu gradnje stanova u Novom Sadu.

Mapa lokacije sedišta preduzeća City Holding, Novi Sad

 

Prodaja stanova u Doža Đerđa u Novom Sadu

Prodaja stanova u Doža Đerđa ćošak
Prodaja stanova u Doža Đerđa ćošak
Prodaja stanova u Doža Đerđa glavni ulaz
Prodaja stanova u Doža Đerđa glavni ulaz
Prodaja stanova u Doža Đerđa dvorište
Prodaja stanova u Doža Đerđa dvorište

Prodati svi stanovaina uglu Đorđa Rajkovića i Jug Bogdana u Novom Sadu

Prodati svi stanovi Đ. Rajkovića i J. Bogdana
Prodati svi stanovi Đ. Rajkovića i J. Bogdana

Stambena zgrada se nalazi u starom jezgru Novog Sada na parceli 8490/1 k.o. Novi Sad pripadajući naselju Podbara.

Zgrada sa stanovima je u neposrednoj blizini velikih gradskih saobraćajnica: Beogradskog keja, Venizelisove i Temerinske ulice.

Spratnost zgrade sa stanovima je P+3+Pk za lamelu 1 i P+4+Pk za lamelu 2. Zgrada sadrži 69 stanova različite strukture gde svako za sebe može nešto da pronađe.

U blizini zgrade sa stanovima nalaze se tri vrtića predškolske ustanove “Radosno detinjstvo”: “Đurđevak”, “Veverica” i “ Zlatna greda” kao i dve osnovne škole.

Potrebno je ukazati da se u neposrednoj blizini zgrade sa stanovima nalazi veliki “Idea” supermarket kao i “Kvantaška pijaca” gde svoje domaćinstvo možete uvek snabdeti svežim namirnicama koje su Vam na dohvat ruke.

 

Prodati svi stanovi u Bogoboja Atanackovića 14-16 u Novom Sadu

Svi stanovi prodati u Bogoboja Atanackovića
Svi stanovi prodati u Bogoboja Atanackovića

Pored visokog kvaliteta izgrađenih stanova, atraktivnih fasada i same funkcionalnosti stanova, ono što karakteriše stil gradnje preduzeća "CITY HOLDING" d.o.o jeste posebnost lokacija objekata.

Jedna od takvih, poslednja započeta, jeste objekat u ulici Bogoboja Atanackovića 14-16. Na samo par minuta hoda od Sajma, Bulevara Oslobođenja, Železničke Stanice, izolovana od svake vrste buke, nalazi se objekat sa čije cele frontalne strane se pruža pogled niz ulicu drvoreda. Skoro bez ikakvog saobraćaja, jedino što se može čuti na ovom mestu je tišina. Takođe, velika prednost ove mirne lokacije jeste veliki broj parking mesta koja su u slobodnoj zoni parkiranja.

Objekat nudi stanove svih struktura, od garsonjera do četvorosobnih. Rok završetka radova predviđen je za mesec novembar 2014 god.

Prodati su svi stanova u Dr Zorana Petrovića na Grbavici u Novom Sadu

Prodati svi stanova u Dr Zorana Petrovića
Prodati svi stanova u Dr Zorana Petrovića

Preduzeće CITY HOLDING je počelo kako sa izgradnjom stanova tako i njihovom prodajom na lokaciji na Grbavici u mirnoj ulici između Doža Đerđa i Miše Dimitrijevića u Novom Sadu. Na toj lokaciji je predviđena izgradnja atraktivnih vila sa stanovima u njima. U planu grada Novog Sada za ovu godinu je da se uradi nova ulica sa kompletnom infrastrukturom.

Gradi se komercijalna vila sa 8 stanova. Kvalitet gradnje stanova je visoki standard, objekat visoke energetske efikasnosti.

Završetak izgradnje stanova je 30 jula 2014 god., prodaja stanova je u toku.

 

Antona Čehova 1, Novi Sad, prodati su svi stanovi

Prodati stanovi u A. Čehova
Prodati stanovi u A. Čehova

Lokacija nekretnine Antona Čehova 1, Novi Sad, čiji stanovi su završeni se nalazi u mirnoj jednosmernoj predratnoj ulici. Tačnije preko puta spomenika kulture stare streljane, jodne banje i futoškog parka, košarkaških igrališta. To je vila sa 4 stana i u sklopu vile sopstveno dvorište od 400 kvadrata sa garažama, parking mestima. U dvorištu nekretnine sa stanovima se nalazi roštilj, mini igralište za decu jednom rečju sve što je potrebno za porodičan život u modernom gradu kao što je Novi Sad a izdvojen od buke i gradske vreve.

U ulici se nalazi najsavremenija i najluksuznija oprema koje kupci mogu da izaberu na tržištu. Početak gradnje stanova je bio 1. marta a završetak gradnje stanova je 30.jul 2013.

Prodati su svi stanovi u Vojvode Knićanina 28

Prodati stanovi u V. Knicanina
Prodati stanovi u V. Knicanina

Završena je izgradnja nekretnine koja se sastoji od stanova i koja je započeta 15.novembra u jednoj od prestižnijih lokacija u Novom Sadu na uglu Trga 27.marta, Vojvode Knićanina 28. Iz svih dnevnih soba stanova pruža se pogled na prelepo uređeni park. Ovo je jedna od izuzetno mirnih lokacija u Novom Sadu i time je idealna za porodični život.

Naši kupci su iskoristili svoju šansu za kupovinu stana u nekretnini na ekskluzivnoj lokaciji u Novom Sadu i koja je opremljena izuzetno kvalitetnom opremom.

Vojvode Knićanina 28 je prestižna lokacija u Novom Sadu

Lokacija nekretnine Vojvode Knićanina 28 je na uglu Trga 27 marta, ušuškana u mirnom i idiličnom okruženju sa pogledom na park i drvorede. Jedna je od retkih lokacija na Grbavici- Jodnoj banji koja Vam pruža potpuni mir lišen bilo koje vrste buke. Nekretnina je okružena prelepim ulicama koje krase Novi Sad i u kojima se nalaze individualni stambeni objekti. Spratnost nekretnine koja je završene je P+2+Pk i ukupno ima 14 stanova koji su izgrađeni i opremljeni po najvišim standardima.

CITY HOLDING, mob: +38163/560-305, tel: +38121/4726-400, Trg Komenskog 6, Novi Sad
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)