Proizvod Ducato firme Fiat čine: veliki kombi i mali kamionet koja su laka komercijalna transportna vozila, web stranica je fiatprofessional.co.uk/ducato.

Firma Fiat Automobiles je najveći proizvođač automobila u Italiji, ćerka je firme Fiat Chrysler Automobiles - FCA Italy, sedište firme je u Turin-u, Italija, web sajt je fiatsrbija.rs.

Reklamiranje firme Fiat je usmereno ka Ducato kabini na ogromnoj stelaži na čijim policama se nalazi izložena roba u veleprodajnom stovarištu u Turskoj.

Kao što se vidi u ovom reklamiranju proizvoda Ducato na slici 1, na kabini na rešetkastom delu za hlađenje se nalazi logo znak firme Fiat a na mestu gde treba da se nalazi registracija se nalazi naziv modela vozila Ducato, kabina stvarnog vozila je namontirana u podnožje bočne strane ogromne stelaže u stovarištu robe.

Širina gigantske stelaže sa naslaganom mnogobrojnom robom odgovara u potpunosti širini kabine Ducato proizvoda čija je svrha tovarno reklamiranje firme Fiat.

U Ducato vozila roba može da se unosi sa zadnje strane kombija ali da se postavlja i bočno kroz klizeća vrata a u kamionet može da se postavlja i odgore kao što se vidi u ovom reklamiranju proizvoda Ducato, roba se ređa u vozila jedna na drugu baš kao što se roba slaže na police u veleprodajnom skladištu.

Kada osoba neke firme koja je zadužena za poručivanje dođe u ovo skladište i kada pogleda ispred kabine Ducato u perspektivi stelažu usled optičke iluzije će shvatiti da je to reklamiranje firme Fiat jer stelaža kada se pogleda u dubinu nekako izgleda kao preuveličani zadnji transportni deo kombija a kada se pogleda u visinu kao kamionet sa naslaganom robom.

Usled optičke obmane u ovom reklamiranju proizvoda Ducato montiranjem kabine na giga stelažu se prikazuju ogromni tovarni kapaciteti kako velikog kombija tako i malog kamioneta.

To tovarno reklamiranje firme Fiat i proizvoda Ducato-a je video veliki broj poručilaca robe ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar