Toppits brend u ponudi ima širok asortiman proizvoda folija i papira za kućnu upotrebu za: održavanje svežih namirnica, skladištenje, zamrzavanje prehrambenih namirnica, kuvanje hrane ili pečenje svih vrsta hrane, Toppits je brend Cofresco firme, web sajt je toppits.de.

Cofresco je firma koja proizvodi razne proizvode od plastike kao što su folije i kese, sedište je u Minden-u, Nemačka, Cofresco je vlasnik brenda Toppits, web sajt je cofresco.de.

Reklamiranje proizvoda Toppits folije Cofresco firma je usmerila ka ruiniranom zidu na ulici u Düsseldorf-u, Nemačka.

Toppits proizvod je troslojna specijalna folija koja dobro prianja, veoma je meka i gipka tako da su ukusi i hranjljive materije u svežoj hrani sačuvani mnogo duže.

U svrhu reklamiranja proizvoda Toppits folije Cofresco firma je izabrala zid koji izgleda dotrajalo i ruinirano, koga je zub vremena odavno načeo, na kome su vidna oštećenja, koji je potamnio i izgubio prvobitnu boju a atmosferski uslovi životne sredine su ti koji oštećuju zid.

Sveže prehrambene namirnice tokom protoka vremena se oštećuju, postaju neupotrebljive posle izvesnog vremena za jelo, namirnice postaju tamnije, počinju da se raspadaju, da se kvare, gube boju, gube svežinu baš kao i ruinirani zid.

Firma Cofresco je ofarbala zid u vidu horizontalne trake u širini i dužini proizvoda Toppits folije, same cigle je ofarbala svetlo crveno a fugne belom bojom, na desni kraj ofarbanog dela je postavila vertikalno zelenu kartonsku kutiju u koju se pakuje proizvod Toppits folija.

Kada domaćica prolazi pored zida kao ova žena na slici ona odmah uočava razliku između tamno braon boje ruiniranog zida i svetlo crvene boje horizontalne trake i kada pogleda zelenu kartonsku kutiju sa prepoznatljivim logo znakom Toppits tada domaćici koja je upoznata sa Toppits brendom usled optičke iluzije postaje jasno da je to reklamiranje proizvoda Toppits folije.

A domaćice koje nisu upoznate sa Toppits brendom će se naravno zagledati pažljivije u kartonsku kutiju da bi otkrile o čemu se radi, zelena boja će ih odmah asocirati na svežinu a slika prehrambenih namirnica umotanih u plastičnu foliju na kartonskoj kutiji će im biti već poznat viđen prizor i na kraju na samoj kutiji piše "Folija za pakovanje svežih namirnica" i tada domaćicama usled optičke obmane postaje jasno da se radi o reklamiranju proizvoda Toppits folije.

Cofresco firma je ovim reklamiranjem proizvoda Toppits folije optičkom varkom stvorila utisak ciljnoj grupi domaćicama kao da je ofarbana svetlo crvena horizontalna traka na zidu u stvari Toppits folija koja je tu obmotana prianjanjućim efektom još kada je zid bio nov i svež pa mu je sačuvala zdrav izgled sve ove godine i na taj način je uspela da istakne najveću prednost svoje folije a to ilustruje slogan "Svežina koja traje".

Ovo zidno reklamiranje proizvoda Toppits firme Cofresco je video veliki broj žena ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar