Indavideo: prozor busa kao video plejer
Indavideo: prozor busa kao video plejer

Inda Video web sajt je nacionalni mađarski ekvivalent za video sajt YouTube, Inda Video sajt pruža uslugu besplatnog postavljanja i deljenja video snimaka, web sajt je indavideo.hu.

Da bi promovisao gledanje video snimaka preko interneta na mobilnom telefonu Inda Video je postavio nalepnice za reklamiranje sajta preko unutrašnje strane prozora buseva u Budapest-u, Mađarska.

Inda Video je kreirao nalepnice u svrhu ambijentalnog reklamiranja sajta za buseve prozora koji izgledaju upravo kao video snimci na web sajtu, imaju svoj interfejs sa kontrolnim komandama pri dnu video snimka: pauza, plej, stop, premotavanje napred nazad, trenutan protok vremena gledanja, početak, kraj, jačinu tona ...

U gornjem levom uglu nalepnice se nalazi naziv web sajta Inda Video, u desnom gornjem uglu se nalazi poruka reklamiranja usluge "Gledajte online video snimke bilo gde na internetu sa vašeg mobilnog telefona." ispod je slogan "Sada iskoristite najviše" što sugeriše putnicima da su video snimci isto toliko zabavni kao i trenutno gledanje kroz prozor busa i da mogu baš sada da se gledaju u busu na svom mobilnom.

Ovo prozorsko reklamiranje sajta Inda Video i internet usluge gledanja videa je privuklo pažnju velikog broja putnika u busevima ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje sajta na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar